Extra kladdig kladdkaka med daim.
Vispa 2 ägg pösigt med 2,5 dl strösocker.Tillsätt sedan 100 g smält smör eller 1 dl flytande margarin, 1,5 dl vetemjöl och 3 msk kakao. Häll smeten i smord och bröad form. Hacka dubbeldaim och tryck ner i kakan. Grädda i 175 grader i högst 20 min. Klar!
Tips! Håll noga koll på kakan när den är i ugnen eftersom den går snabbt från ogräddad till gräddad, min var kletig efter 18 min med perfekt efter 19 minuter.
Hej.. Vill skriva att jag tycker att du har en fin blogg och inspirerande på många sätt.. Schysst design oxå.. Har själv precis börjat blogga som pappabloggare.. Hur kul som helst.. Kram Gabriel..
Måste provas! :O Älskar ju daim <3
Mmm så gott! :D
Men asso måste man ha dubbeldaim för jag har en mjölk choklad med daim smak 100g. går det bra med den?
Frida: Det går säkert bra med det också :)Lycka till! ;)
Kram