Kesokaka med kanel.


Du behöver:
500 g avrunnen keso
125 g smör
3 dl strösocker
4 st ägg
3 dl vetemjöl
1 msk malen kanel

1 dl skorpsmulor eller ströbröd

Gör så:
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en form och täck med skorpsmulorna eller ströbrödet. Blanda ihop alla ingredienser och ställ in kakan längst ner i ugnen i 30-45 minuter. Den ska ej vara rinnig när du tar ut den, lite fast är att föredra.

Tips! Denna kaka går att variera på massor av olika sätt! Kanel kan utbytas mot t.ex. kardemumma eller pepparkakskryddor och keson kan ersättas med grekisk yoghurt eller kesella. Att slänga i några bär i kakan skulle nog inte heller vara så dumt...


Kommentarer

Namn:


(Kom ihåg mig?)

E-postadress: (Bara för mig)

URL/Bloggadress: (Så kan jag besöka dig♥)

-Text-:

Trackback
RSS 2.0