Lörd.

Är just hemkommen från en pysseldag hos mormor. Det blev väl inte så jättemycket gjort snarare ätit.. Gröt med en mandel i (som ingen fick!), fika, apelsiner, pepparkakor och glögg. Det var supermysigt och jag har hunnit sticka väldigt mycket på min andra sock. Nu har vi även fått tillbaka skärmen! Eller ja, vi fick en ny av stället där vi köpte den förra och pappa la emellan lite pengar så nu har vi en gigantiskt en! Vi som lämnade in skärmen för *trumvirvel* nio veckor sen! Helt sjukt egentligen..

Nu ska jag, mama och papi beställa pizza samt se på HV 71 - SAIK matchen. Måste även plugga lite biologi och eventuellt lite företagsekonomi. Måste ju även kolla runt på lite bloggar eftersom jag inte haft tillgång till dator på tre dagar. Men nu kommer papi med pizzan, vi hörs!


Mån.

Det gick superbra på julmarknaden och nästan alla grejerna blev sålda! Jag tjänade cirka 1200 kronor och 400 gick till mamma för material och jag gav en tjuga till pappa för att han bar lådor och skjutsade dit oss ;) Sedan sålde mamma även på sitt jobb för 70 kronor så cirkus 900 allt som allt. Är supernöjd och känner mig väldigt positiv på pengafronten så att säga.. Fick tillbaka ett historiaprov idag, det saknades lite för att få högsta betyg men jag är ganska nöjd eftersom det var första provet med denne läraren!

För övrigt så försöker Ramona att få med mig på en buggkurs! Det låter väl kul men kanske inte så lovande eftersom jag inte har någon takt när det gäller pardanser och inte kan bugga what so ever! Men kanske gör jag det om några fler i klassen ska det (så att jag inte behöver dansa med någon svettig kille med hälsporrar eller något!) eller så får jag övertala Madde att hon ska ta sig an denna utmaning med mig!

Nej, nu tänkte jag faktiskt dra på mig alla kläder vi har här hemma och fara ut förfrysa lungorna (det är ett annat sätt att säga 'ut och springa' för er som inte är bosatta i norra delen av Sverige) och det är inte säkert att jag kommer hem hel, kanske förfryser och tappar någon tå eller något på vägen..


Tidsinställt inlägg.


Just nu befinner jag mig på julmarknaden och är redo för att sälja! Marknaden håller på mellan 11.00 och 14.00 så är förmodligen inte hemma förrän senare på eftermiddagen eftersom vi måste städa, plocka ihop etc. Men jag hoppas att det kommer att gå bra och att jag tjänar hyfsat ändå!

Tänkte bjuda på lite pysselbilder nu när jag är borta:

Sön.

God morgon eller ja god eftermiddag alla glada! Jag är nyss hemkommen från en lång promenad och det var verkligen välbehövligt. Som vanligt, dagen före ett lov tar slut, så kryper sig lite ångest fram och man gruvar sig smått. Men på morgonen då man vaknar och får in rutinerna igen då brukar alla negativa känslor vara som bortblåsta och man längtar efter sin härliga klass istället!

Idag ska jag pyssla lite ytterligare och sedan göra mig klar inför kvällen. Jag är nämligen bortbjuden på 7-årskalas hos mitt kusinbarn! Det blir nog trevligt och när jag kommer hem så ska jag ta det lugnt och se en film samt käka lite godis. Vad ska ni göra?


Tändsticksaskar och juletomtar.


Dessa tre är mina nyaste tillskott till mitt utbud av stora tändsticksaskar.

Och här är de nyaste av de små som jag har gjort.

Jag har även gjort fem stycken "kärlekspar" som är kylskåpsmagneter av fimo-lera och produktionen av diverse andra saker är i full gång.


Julkort, askar och sneakpeak.

Eftersom snön kom ganska tidigt i år så har jag suttit ganska mycket och pysslat, lyssnandes på Bing Crosby i högtalarna. Jag tycker det är väldigt kul, men många frustrationer har utspelats då ihoplimmade fingrar och krossade sigill inte hör till ovanligheterna. Trots det har jag lyckats producera iallafall litegrann till julmarknaden som jag ska stå och sälja på den 20 november (i Norra Bastuträsk) men jag har en lång väg kvar.

Här är lite av vad jag pysslat ihop hittills: Dessa tändsticksaskar är av den mindre modellen som jag har gjort i en lite mer gammaldags stil.

De här två är lite modernare och den till höger (lite större) sålde skitbra förra julmarknaden. Kommer såklart att göra många fler tändsticksaskar, såväl gammaldags som nyare. De kommer att kosta runt 10-15 kr /st tror jag.Har även hunnit med sex stycken julkort, två små och fyra stora i olika färgnyanser. Såklart kommer jag att göra fler kort också! Det är så kul :)

Tänkte även ge er en liten sneakpeak över vad jag håller på med nu, så får ni fundera lite på vad det kan vara...


Lämna gärna en kommentar över vad ni tycker eller om ni har något roligt/bra tips till mig!


RSS 2.0