Älskade favoritkakan.


När det stod lördagsmys på schemat och det var jag som stod för bakningen så var det ganska självklart att det blev älskade röda vinbärskakan! Syrlig och god med kladdig mitten, serverad med vaniljglass. Supergott!

(Receptet finns här)


Red and black.Två fynd som hittade för någon vecka sedan på second hand: ett par svarta jeansshorts som sitter som en smäck i midjan och som jag bara vek upp byxbenen på och en röd, hålmönstrad plåtbricka som förutom lite slitage under är riktigt fräsch. Den ska förmodligen spraymålas i en fin färg, kanske mintgrön.


Have you met miss Jones?

Ikväll var det filmkväll med älskade mamma som stod på schemat! Filmvalet var mitt och det resulterade i en klassiker enligt mig - Bridget Jones dagbok. En helt fantastiskt underhållande film som känns äkta men ändå inte, vilket är precis som det ska vara :)


Vacancy and lunch.

Idag var det hemarbete för en lektion som stod på schemat, vilket innebär en hel dag hemma - helt underbart! Dock skulle massor av saker göras och det blev en nyttosam dag indeed! Hade även min första blodgivarkontroll, vilken gick bra. Har dock extremt lågt blodtryck och ligger på gränsen på för lågt för att få donera men hoppas hoppas jag blir "godkänd" :) Imorgon har jag två lektioner (eller jaa, fysik + film) och efter det ska jag en sväng på stan och sedan hem för att ta bilen till Myrorna för att kolla in vårens utbud ;) Efter det blir det middag, lite fler saker to-do och filmkväll med mamma!


RSS 2.0