Dagens pysselstund.

Ni gissade så rätt när jag frågade vad ni trodde jag skulle göra med porslinet och ljusstakarna! :) Ett våningsfat som jag tog till en helt ny nivå, bokstavligen ;) Ett trevåningsfat i lila-guld toner med en tallrik längst ner, en assiett i mitten och ett litet djupfat högst upp. Perfekt att ha grönsaker på faten och dipp i skålen eller som vanligt kakfat med godis i skålen :)


Kommentarer
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen

Så fint, ett tag var jag också inne på att göra egna tårt- och kakfat men kom inte så långt att jag började göra dom haha.

Jag gillade också programmet men dock blev jag fundersam över att de verkligen var bäst av alla sökande. Håller med om att man led med dom när de misslyckades med så enkla saker :)

2012-09-26 @ 18:08:57
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: Jenny Karlsson

fin blogg!
va gärna med i veckans blogg som du hittar på min blogg!
direktlänk: http://www.nattstad.se/jkaarlsson?id=4218364
kram

2012-09-27 @ 18:46:26
URL: http://www.nattstad.se/jkaarlsson
Postat av: Erica AKA Tomtens Dotter

Vilket fint fat!
Och vilken härlig blogg! Jag ligger hemma och är sjuk, så jag har all tid i världen att spana runt på resten av bloggen. Och det ska jag göra nu :-)

2012-10-01 @ 11:36:06
URL: http://tomtensdotter.se
Postat av: Ξ ♥ Sara ♥ Ξ

Vilket fint fat!
Har du borrat eller bara limmat ihop tallrikarna med ljusstakarna? Jag har sen i mitten av juli vart på jakt efter gängor eller liknande för att få ihop alla mina tallrikar jag köpt på loppis men inte gått ihop ännu :P

2012-10-09 @ 13:33:23
URL: http://baradinsara.blogg.se/

Namn:


(Kom ihåg mig?)

E-postadress: (Bara för mig)

URL/Bloggadress: (Så kan jag besöka dig♥)

-Text-:

Trackback
RSS 2.0