Pizzalördag.

Igår kom tjejerna över och vi lyxade till det med att göra pizza och smaska i oss! Sedan åt vi dessert och satte oss framför tvn och snackade som vi brukar göra :) Tack för en trevlig kväll fina vänner!


Tips för den med flinka fingrar.
Vet inte om jag har visat er denna lilla tingest, men det måste jag ha gjort. I julas när julklappsköpandet var i full gång och jag hade slut på idéer om vad jag skulle ge min mor, så knåpade jag ihop detta våningsfat till henne! Lätt som en plätt var det och inte speciellt dyrt med tanke på att jag köpte allt material på en secondhand-butik. Svängde förbi en dag och köpte en bronsguldig ljusstake och en tallrik samt assiett ur samma serie och senare limmade jag ihop med superlim. Fruktansvärt enkelt och endast fantasin sätter gränser!

Jag skulle gärna vilja prova att göra en skål på fot med en djuptallrik och en ljusstake eller ett tårtfat av vitt porslin. Det finns som nämt oändliga kombinationer och det är verkligen en grej som piggar upp vilket kök (eller mamma) som helst!


Sommar och sol efterlängtad.

Det lovas bra väder i helgen och det ser jag verkligen fram emot om det stämmer! Hoppas på ett soligt och varmt veckoslut! Efter skolan idag blir det träning och sen fredagmys framför Big Brother :)


Sommarens goda.

För mig handlar sommaren mycket om morgnarna. Orken att stiga upp tidigare än då det är mörkt och kyligt ute, och motivationen att ta sig ut och göra något. Ett riktigt kännetecken på sommar för mig är frukosten. Då man tar sig tid att göra en god, somrig frukost och sedan avnjuter den i solskenet, antingen ute eller bara genom fönstret.


Dunkande hjärtan klockan kvart över fem.

Livet börjar kännas lite lättare nu och vissa bördor som fallit av axlarna gör att jag känner mig flera kilo lättare! Kommentarerna jag fick angående mitt förra inlägg var väldigt rörande och extremt motiverande (har valt att inte publicera dem) och jag känner att så länge jag har ork och mår bra av att blogga så ska jag fortsätta med det! Det har hänt mycket med mig och min vardag sedan jag slutade skriva regelbundet men det behöver jag inte skriva ut, utan det märker ni nog eftersom. Vill återigen bara tacka för att ni fortsatt kolla in på bloggen och hoppas ni vet hur mycket jag uppskattar era besök och kommentarer. Tack! ♥


RSS 2.0