Detta gav jag mina brudar i julklapp.


Min underbara Jekke fick en Body Lotion och ett brunt lack från Depend.

Söta Sofie fick en naturell ögonskuggspalett och ett aprikost nagellack från Depend.

Ljuvliga Alma fick ett par panterörhängen (precis som mina, fast i guld) och istället för lite polkagrisar i paketet så fick hon tuggummin, eftersom hon är så duktig och inte äter godis.

Och slutligen härliga Jojjo fick en parfym och en liten puderpuff.

Sedan var det bara att slå in klapparna och bege sig mot Alma för att fira lilla julafton med tjejerna!


24.

Åh vilken härlig julafton det var! Som vanligt så spenderades den hos morfars med släkten. Vi for dit halv två för att hjälpa till med diverse saker och klockan två vankades det gofika. Sedan stökades det lite mer och sedan var det ju dags för Kalle Anka klockan 3! Det var som vanligt väldigt mysigt att sitta och bara njuta av de juliga klipp som man sett varje år och höra morfar skratta till då och då.

Efter Kalle blev det att börja duka fram maten och allt det goa och strax efter fem började matfesten så att säga. Det var supergott och köttbullarna slog världsrekord faktiskt! Efter maten var det några ungar som var väldigt nervösa och spända inför tomtens arrival så vi åt lite efterätt och godis för att de skulle lugna ner sig. Fruktsallad, vaniljglass & mkt gott blev det och sen jaa då var det ju äntligen dags för tomten att komma! En väldigt trevlig tomte var det och jag blev väldigt nöjd med mina klappar. Jag fick 600 i kontanter, 600 i presentkort på H&M, två pärlklockor och ett fint kort på mina två kusiner.

Men den allra bästa julklappen var väl att det föddes en liten tjej klockan fem i två på julafton! Ett litet till kusinbarn ♥ Grattis till de två föräldrarna!


Dagen före.

Blogglusten är på noll men tack och lov så börjar julkänslan att krypa fram! Ganska så dags, dagen före julafton. Kvällen har spenderat antingen framför datorn, skrivandes på en bokrecension eller framför TVn, slurpandes på glögg och pepparkakor. Imorgon är det ju julafton så den ska naturligtvis spenderas hos kära mormor och morfar med släkten. Jag far dit tidigt för att hjälpa till och stannar hela dagen precis som jag har gjort i nästan alla år. jag älskar att åka ut dit på förmiddagen då det bara är vi samt morfars, istället för att komma då julstöket är på sin topp och det levs om här och var i huset.

Min önskan inför imorgon är även att min kusin och hans tjej inte behöver spendera julafton på BB utan att lilla bebisen håller sig kvar därinne i den varma magen.


Star.


Idag har varit en ganska bra dag i mina ögon! Vi började med företagsekonomi där vi fick lyssna på några redovisningar samt titta på proven som vi gjorde för ett tag sen. Blev väldigt nöjd med resultatet och det gjorde min dag! Sedan lyssnade vi på lite argumentationer på svenskan och efter det så var det dags för logaritmer på matten. Efter det gick vi till idrotten där jag & Ramona tränade på vår muntliga argumentation (men rekvisitan ville inte samarbeta med mig!) och sedan blev det multiboll på gympan. Det brukar vara kul och det var inte de tillfälliga lärarnas fel, men det var inte kul idag. Och jag sög. Men uppvärmningen var iaf skitkul och det lockade fram många skratt!

Imorgon så är det den tuffaste skoldagen på hela veckan men den borde vi väl klara av ändå! Tyska, matte, lunch, svenska, samhällskunskap, fysik och engelska. Får dock göra bort en massa: Tyskaläxa, matteuppgifter, svenska argumentation och engelskaläxa. Det kommer att kännas härligt på kvällen då jag kommer hem!


RSS 2.0