Hallon och röda vinbär.

Om ni undrar vart jag har hållit hus, så har ni svaret nedan: Jag har kokat sylt! Eller ja, jag har jobbat och gjort andra saker också!

Jag har upptäckt att röda vinbärssylt är nästan den godaste sylten som finns! Förutom hjortonsylt då.. Du behöver bara 2 liter rensade vinbär, cirka 1 dl vatten och knappt 6 dl socker. Koka bären med vattnet i 10 min, häll i sockret och koka 10 min till. Skumma och klart!

Har även prövat på en ny variant av hallonsylt, nämligen med kokos! Supergott med lite tuggmotstånd och smaken var mycket godkänd! Koka bara upp hallonen till sylt och blanda i kokosen en liten stund innan du tar av kastrullen från plattan. Ungefär 1,5 msk kokos till 1 liter hallon är lagom.


Kommentarer

Namn:


(Kom ihåg mig?)

E-postadress: (Bara för mig)

URL/Bloggadress: (Så kan jag besöka dig♥)

-Text-:

Trackback
RSS 2.0